Моќност 750 W
Фреквенција на двојни удари 0-3000 / min
Должина на удар на стеблото 26 mm
Напон 220-240 V, 50 Hz
Максимална должина на сечење во дрво 120 mm
Масимална должина на сечење во метал 8 mm
Тежина 2.9 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Убодна пила JS750
5.500,00 ден

На залиха