Моќност 1300W
Фреквенција на ротација 3000-10000 / min
Дијаметар на диск 125 mm
Напон 220-240 V, 50 Hz
Резба на вретеното М14
Должина на кабел 3 m
Тежина 2.2 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Аголна брусилка SH125CSE
4.599,00 ден

На залиха