Основни карактеристики

Мотор снага: 1000(W)
Резервоар пластичен: 17 (l)
Напон струја (V/Hz): 220 – 240 / 50 – 60
Димензии (L × B × H): 388 x 340 x 503
Тешина без додатоци: 5,5
Кабел:

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Повеќенаменска правосмукалка WD 3
5.999,00 ден

На залиха