Фреквенција на ротација 0-400 / 0-1500 / min
Вртежен момент (тврд / мек) 28/18 Nm
Батерија Li-Ion, 12 V, 1.5 Ah
Време на полнење 60 min
Напон 12 V
Тежина 1 kg

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Акумулаторска шрафачка CTX12-2LI
4.400,00 ден

На залиха