Основни карактеристики

Работен притисок: 110 /bar
Проток на вода: max. 360 l/h
Мотор снага: 1.4 kW
Напон струја: 220 / 240 / 50 / 60 V / Hz
Тежина со додатоци: 4.95 kg
Димензии(L x W x H): 175.9 / 279.8 / 443 mm

Неодамна прегледано

  • Неодамна прегледани производи е функција која ви помага да ја следите вашата неодамнешна историја на гледање.
    Купи сега
Перач K2 Compact
6.150,00 ден

На залиха